Ren, len och luktar gott

Rubriken gäller verkligen inte Thyra, som ser ut som jag vet inte vad och luktar smojs. Däremot så ser Rhiva ut som en helt ny hund! Jag  har länge tänkt att hon behöver ett bad, och idag så tog jag helt enkelt tag i saken. Det blev en rejäl ursköljning och schamponering med Espree Milk & Honey.

Jag var lite rädd att pälsen inte skulle vara lika valpigt luddig efter badet, men tack och lov så är den det fortfarande! Pälsen blev en nyans ljusare, och det äckliga krullet på halsen är inte äckligt längre. Nej, nu har vi en riktigt vacker liten valp… tills imorgon iallafall.

11 mars, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Ren, len och luktar gott”

 1. Maria:

  Jag skulle också behöva bada Fluffet… Tror dock hon får vänta ett tag, tänkte att hon kunde få vara nybadad och fin när det är dags för 3-årsfotot! 🙂

 2. Gabbi & Edwin:

  Är Espree något du kan rekommendera?? Har fått bada lillhunden två ggr denna helgen, spår i skogen & röj med kompisar i supmark – då blir man geggig kan vi tala om 😀

 3. Anna:

  Jaru, jag är annars ganska duktig på att lägga mig i, eller ja, jag får iaf bita mig i läppen hårt för att låta bli! 😉
  Men idag hade kag inte den blekaste om var jag gått så jag var lika förvirrad som henne, haha. Men sen kände jag igen mig när hon hittade det och det märktes när hon riktigt Sög tag i spåret 🙂

  Härligt med nybadad valp <3 tills i orgon iaf, haha!

 4. Ingela, Zeb, Indy:

  Ja fy tusan, det är inga gnistrande rena hundar som traskar runt här hemma. Gråaktiga och luktiga av lera och lort. Våren är hopplös på så vis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: