Hej våren 2012!

Plusgrader, strålande sol och barmark. Underbart! Det enda jag längtar efter nu är torra gångbanor och gräsmattor, sen är jag helnöjd! Jag och hundarna njuter för fullt av att våren är här och har börjat spendera mycket mera tid utomhus.

Idag fick Rhiva lite blandad träning utomhus och med Thyra och Lhine blev det en långpromenad i rask takt. Sen tog min energi slut och det blev tyvärr ingen träning med de stora. Istället blev de utstängda på uteplatsen i ett par timmar för första gången i år, där de låg i solen och gnagade på gamla märgben.

1 mars, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hej våren 2012!”

  1. Emma:

    Lät inte som dom led speciellt av att träningen uteblev idag ! Haha. Lät härligt snarare!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: