Fredagsgott

Hundarna ligger och tuggar på varsitt märgben, så vi har en riktigt lugn och skön fredagkväll. Vi har inte ens behövt stå ut med Rhivas kvällsspel, där hon far runt, runt och fram och tillbaka genom lägenheten som en idiot… Fast det var nära att det inte blev några märgben, för på vägen in till Linköping blev det tvärstopp p.g.a en olycka som skett bara några minuter tidigare.

Jag hade dåligt med bensin i bilen, och mitt kort fungerar inte på de två närmsta mackarna… så det blev att vända hem och byta bil. 18:02 är jag framme vid Djur & Uteliv, som alltså precis släckt lamporna för dagen. Jävla skit! Personalen var precis på väg hem, och innan jag hann lägga i backen vinkade ägaren åt mig och undrade om jag behövde något akut.

Sa att det bara var tre märgben jag ville ha och att det inte var någon panik, men jag fick följa med in och så plockade han fram ett par märgben åt mig. Självklart hade jag inga kontanter på mig och kassan var stängd, men det var bara att jag kom förbi nån annan dag och betalade. Jösses, vilken tur man ska ha ibland! Självklart åker jag och betalar min skuld redan imorgon, och köper på mig några märgben till.

2 mars, 2012 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Fredagsgott”

 1. Sandra:

  Såna butiksägare finns det för få av!

 2. Maria:

  Bra service! De tjänar på det i längden 😀

 3. Anna&Trion:

  Åh, lite flyt ska man ha ibland 😉
  Märgben var länge sedan jag köpte, det kanske vore nåt till lördagsgodis 😉

 4. Anna:

  Tack!
  Hon bäddar konstant nu och det gör hon aldrig annars. Men adoptivvalpar vet jag ute om hon har, hon bär alltid pÅ grejer annars också, typ strumpor o sånt hon kommer över. Men jag ska plocka bort dem.

  Lite vimsig är hon allt så träningen får väl bli mindre kravfylld, men jag ska försöka träna så mkt jag kan så hon får annat att tänka på.

  Ha en fin kväll! 🙂

 5. Linda:

  Schysst!!

 6. Lise-Lotte, Rocky & Sigge:

  De har en fantastiskt bra service på Djur & Uteliv! Supertrevliga och bra att ha att göra med!

 7. Nikita:

  D&U har extremt bra personal! De är alltid hjälpsamma, de minns en och är alltid trevliga!
  Världens bästa butik, skulle jag vilja säga, haha.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: