Gott nytt år

Jag och Thyra började gårdagen med en promenad runt Kråksångsspåret. Vi hade den hittills kallaste dagen den här vintern igår, med 10 minusgrader. Kylan bet igenom mina gamla vantar, men så skönt det var att komma hem med en ren hund!

Nyårsaftonen firades med god mat och dryck hemma hos Lennys föräldrar. Jag somnade vid 22-tiden, och när jag vaknade en timme senare så trodde jag att jag precis missat tolvslaget då ljudet från bomber och raketer ekade mellan husen.

Efter att vi varit ute och tittat på raketer och skålat med (äcklig!) skumpa så serverades det ost och kex. När gästerna gått hem och Lennys föräldrar gått och lagt sig så fortsatte vi natten med en film i sängen. Tror klockan hann bli 4.30 innan vi stängde av för att sova.

Idag har Thyra varit lika seg som sin matte och husse, och när vi kom hem så slockade hon mitt på hallgolvet medan vi packade upp.

1 januari, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Gott nytt år”

 1. Linda:

  Gott nytt år!
  Visst var det skönt att släppa in ren hund! Hellre minusgrader än detta blöta elände!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Fina Thyra <3 Stjänsystrarna är så himmla lik sin mamma.

 3. Sarah, Pippi & Wilda:

  GOTT NYTT ÅR önskar jag och tjejerna 🙂

 4. Sara och Lhyra:

  Hon är så fantastiskt fin!!

 5. Anna&Trion:

  O den där västen är SÅ fin! Jag ville ha såna till mina hundar också, men var för snål (eller fattig) för att köpa 3 st – o så känner jag mig orättvis om jag inte köper till alla! Haha. Så dumt, så dumt.

  Så fin hon är <3 Härligt med kylig promenad och REN hund 😀 HAha

 6. Ellen:

  Så snygg hon är i sin reflexväst! Var har du fått tag i den? 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: