7 timmar


Höstglädjens Line Written In Winter.

Ja, så många timmar i valphagen blev resultatet av dagens besök Hälla. Valparna brukar vara trötta efter mina besök, och idag var dom helt utslagna. Jag hade kunnat stanna längre, men dom var verkligen helt väck. Ingen lyfte ens på huvudet när jag slängde pingelbollen i backen. Den är ju annars jättekul eftersom att de inte har den i valphagen hela tiden.

Idag ställde både jag och mamma upp valparna för att klämma och känna på dom, men vi blev inte mycket klokare av det. Jag har en favorit och mamma har en annan favorit. Jag vill inte välja fel och mamma vill inte välja ut fel. Jösses alltså, vad svårt det kan vara. Fast vi vet nog egentligen hur det kommer bli, inte alls så som det var tänkt från början, tror jag.

8 januari, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “7 timmar”

 1. Nathalie och Ayax:

  När är det du får hem den lilla?? 🙂

 2. Thina o flock:

  Men gud vilka ögon *kär*

 3. P.S Hundar:

  Vad roligt med valp! 🙂

 4. Emilie & Tess:

  Vilken fin blogg och otroligt fina bilder! Lycka till med valpen 🙂

 5. Anna&Trion:

  Oj, haha, mååånga timmar Gott med valpmys =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: