My Dog nästa!

Nu under kvällen kunde jag läsa på Facebook att lottningen inför My Dog var klar. Antingen skulle vi få ett mail med PM eller ett mail som talade om att vi blivit bortlottade. Vågade knappt uppdatera inkorgen, men vi fick ett mail med PM! Tjoho! Fan vad kul, och läskigt!

Vi har småtränat lite, men inte vågat satsa ifall att vi skulle bli bortlottade. Det hade bara känts så himla typiskt. Men nu är det dags att köra igång och träna ordentligt! Sen måste jag fundera på om jag och Thyra ska åka ner dagen innan och sova någonstans, eller om vi ska köra ner och hem samma dag.

Det kanske finns nån som inte hänger med riktigt, men vi ska alltså tävla HTM I på My Dog!

15 december, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “My Dog nästa!”

 1. Sara, Ikaros & Ozzy:

  Grattis! Lite avis måste jag medge att jag blir då jag gärna hade varit med i den klassen också, men jag får nöja mig med freestylen :). Stort lycka till och jag hoppas vi ses där 🙂

 2. Sussi:

  Wow så himla kul att ni också ska dit! Kommer någon filma? Vi ska också tävla, men i freestyleklass 3 och Elite Challenge finalen. Klass 3 är inte förrän flera timmar senare, så vi tänkte ta lite sovmorgon 😉

 3. Nathalie och Ayax:

  Åh, vad roligt! 🙂 Håller tummar och tassar här hemifrån (har inte råd att åka på 2 stora mässor hehe), hoppas att någon kommer filma!

 4. Matilda:

  Spännande! Vilken dag är det?!? Vi kommer vara där på torsdagen, ska ställa Zeke plus kolla på lydnaden tänkte jag. Vi håller tummarna 🙂

 5. Anna&Trion:

  GUD va KUUUUL! Tänk om man kan skrapa ihop lite pengar och åka dit och titta 😉 Som att jag har pengar kvar efter Sthlm + jul… får bli en trisslott imöra, vem vet, kasnke ligger MyDog-pengar på den! :))

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: