Helgens skörd

Som synes så åkte jag inte hem tomhänt från Stockholm Hundmässa idag heller. Kopplet är nu i rätt längd och jag hittade nästan allt jag hade på listan, plus lite till. Hittade tyvärr ingen julklapp till Lhine. Hon gillar leksaker som piper, brölar och prasslar, men ingen av de leksakerna som jag klämde på idag uppfyllde de tre kraven.

Karda, klickers, valptuggpinnar och snuskigt hundtugg stod på listan, men jag hittade även ett utställningskoppel och pingelbollar. Ena pingelbollen är till valparna, och den andra är till vår valp. Lila verkar förresten ha blivit valpens färg. Lila dummie, lila klickers och lila utställningskoppel…

Igår fick ju Thyra en ny polarvest, så för rättvisans skull fick även Lhine en ny idag. Thyra har en rosa sen innan, som inte alls syns speciellt bra när det är grått ute, och Lhine en orange. Nu fick det bli nya färger för båda två, med tanken att orange bryter bra mot Thyras ljusa päls och att gult bryter bra mot Lhines mörka päls. Kanske kan verka onödigt att köpa två nya, när Thyra kunde tagit över Lhines orangea polarvest, men de har tyvärr inte samma storlek.

En massa hundtugg blev det idag. En påse med tio stora grisöron och två lammstrupar från Hundtugget. Sedan fick man ta 2 för 1 hos Hurtta, så där plockade jag ihop en påse till ett värde av 200:- men betalade alltså bara 100:-. Det blev både små och stora tuggben, tandtugg och fyra kalkonhalsar. En massa smaskens till vovvarna! Dessutom skickade de med tre förpackningar beefsticks.

Det blev en bra shoppinghelg!

11 december, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Helgens skörd”

 1. Ida:

  Den där kampleksaken skulle Tage vilja sätta sina små tänder i. Ser ut som att du handlat mycket bra saker.

 2. Sara:

  Vad roligt att få shoppa loss gillade verkligen färgen på retriver kopplet super fint!

 3. Emma:

  Åh vad kul att du lyckades hitta nästan allt! Det där med att shoppa saker till hunden är ju nästan farligt. Man får alltid med sig mer än man trott hem! =P.
  sv: Vi bugar och bockar för grattiset! =)

 4. Sara och Lhyra:

  Åh får hon lila som färg? Lila som är så fint.
  Lhyra har röd/orange.

  Haha klart man ska det, men om man verkligen inte har några pengar och gör slut på de sista man har kanske man borde ha hållt i pengarna lite. Men det är ju så fruktansvärt roligt att handla hundsaker så det gör mig ingenting egentligen 😉
  Ja Lhyras kampleksak piper, använde den på träningen idag vilket var mycket lyckat 🙂

 5. Anna & Juni:

  Å jäklans vilken flitig shoppare du varit!

 6. Anna&Trion:

  Jag såg dig på mässan faktsikt 😉

  Snygga reflexvästar! Skulle vilja ha såna jag med, men pengarna tog slut på annat kan man säga 😉

 7. Pia:

  Å, jag var med där hela helgen! Såg inte dig. 🙁 Ställde du ut eller uppträdde? Jag var bara där och kollade jag. Första gången som jag var där. Det lär dock bli fler gånger. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: