Dagens skörd

Läderkoppel, valpdummie och kampleksak kan jag bocka av från inköpslistan efter dagens besök på Stockholm Hundmässa. Kopplet lyckades bli fel längd, trots att jag skrivit upp mått och försäljaren mätte det, så det får jag ta och byta imorgon. Då tar jag med Thyras koppel att mäta med istället.

Förutom grejerna på listan så köpte jag ett storpack Dentastix, en hink med 1.8 kilo kex, oxöron, en ny polarvest till Thyra och fyra kylskåpsmagneter med Thyra och Lhine på. Bildekalen fick jag med på köpet när jag sa att det var mina hundar på motiven. Sen så fick jag två smakprover Dentastix och fyra små korvar Klass färskfoder. Hoppade över alla provpåsar med foder, för dom hamnar ändå bara i skafferiet och samlar damm.

Imorgon hoppas jag komma hem med iallafall en karda, några klickers och en julklapp till Lhine. Boken Bra relation kostade 250:-, och då blir den trots så kallat ”mässpris” billigare att beställa på nätet.

10 december, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Dagens skörd”

 1. Anna & Juni:

  Bra jobbat 😀

 2. Sandra:

  Åhh jag vill också shoppa loss bland hundsaker. Hoppas ni har haft det trevligt i stockholm

 3. Matilda:

  Köpte för 179 kr på sbk 🙂

 4. Kristin:

  Bra relation är ju boken man kan vinna nu i min foto tävling ju 🙂
  Synd att du missade det 🙁

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: