Tusen tack!

Nu har bloggen var igång i en vecka, och jag är så himla glad över att i princip allt gick att rädda. Tre blogginlägg och kommentarerna till dessa hängde inte med i backupen, men vad är det jämfört med det samma för två år? Två av inläggen kunde jag dessutom lätt skriva om själv.

Efter att hemsidan blivit hackad fick vi säkert närmare 100 kommentarer av er läsare, och dom vill jag verkligen tacka er för! Först kändes det som att bloggen skulle få gå i graven, och att vi bara skulle hålla oss till att ha en enkel hemsida, men tack vare alla härliga kommentarer kände jag mig peppad att börja om från noll ifall att hemsidan inte skulle gå att rädda.

Så ett jättestort tack till alla er som kände med oss och lämnade värmande kommentarer!

10 november, 2011 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Tusen tack!”

 1. Maria, Rocky & Malte:

  Är så glad för både din & min skull att din blogg gick att rädda 🙂

 2. amanda:

  Jag är jätte glad att du fick tillbaka suget att fortsätta bloggen. Jag var faktiskt livrädd över att du skulle strunta i den!
  Skönt att du kunde få tillbaka allting också, det finns såna jävla idioter så man vet aldrig vad som väntar en runt hörnet.
  Kul att Lhine vann också, spec eftersom du inte trodde det 😀

 3. Carin,Cosmos & Joker:

  Härligt att du är igång igen och att nästan allt fanns kvar 🙂

 4. Nina:

  Ja – jättekul att ni är igång o bloggar igen du o vovvarna! 🙂 Jag hittade till din blogg via länk från kennel blåguls blogg o uppskattar den mkt. Ser fram emot att få följa era fortsatta träningar o äventyr. 🙂

 5. Emma:

  Är himla glad att ni finns kvar, en utav de bästa bloggarna jag läser! =)

 6. My:

  Är också glad att ni är kvar, har läst om dig och dina hundar i flera år.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: