Hemma igen

Efter en vecka i Hälla är jag och Thyra hemma i Linghem igen. Egentligen skulle vi åkt hem igår kväll då det var dags att jobba idag, men jag har åkt på halsfluss. Började få ont i halsen i fredags, men trodde det skulle gå över under natten. Fast det blev värre under lördagen, ännu värre igår och inatt kunde jag knappt sova p.g.a att jag är så svullen och öm på utsidan av halsen. Stackars mig.

Lenny har tyckt att det har varit väldigt att det varit väldigt tomt och ensam hemma den här veckan, och när jag och Thyra klev innanför dörren förstod jag varför. I måndags innan jag åkte härifrån så plockade jag undan efter hundarna, dammsugade och torkade golven, och jag lyckades liksom göra lägenheten väldigt livlös. Inga leksaker att snubbla över. Inga gamla märgben att slå tårna i.

Det känns lite skönt att vara hemma, även om jag redan saknar Lhine och de små. Förhoppningsvis blir att åka och hälsa på dom på onsdag efter jobbet, annars får jag längta till helgen. Ska bli spännande att se hur mycket dom har växt tills dess, för de behöver ju inte slåss om maten direkt. De har ju två tuttar var! Jag kommer inte ihåg exakt, men igår när jag vägde dom så vägde ena hanen över 700 gram och de andra var inte långt efter. De är väldigt jämna i vikt och storlek så det är ingen av dom som kan kallas för ”Den lilla”. Annars brukar det ju ofta vara någon som är lite mindre än dom andra, men inte den här gången.

28 november, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Hemma igen”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Åhh det måste vare jätte svårt att lämna små bäbisarna, och Lhine. Fast kul att få se fram emot att åka ditt hela tiden också ju. 🙂

  Tusen tack för översättningen av ”grekiskan” och alla tips om utställning. Kändes jätte bra att fatta ett beslut efter vårat samtal igår!

 2. Annette:

  Stackars dig.. halsfluss, stort krya på dig!
  Förstår att du saknar dina godingar borta i Hälla, men håll ut snart är du där igen! När kullarna är mindre är det i stort sett aldrig någon man behöver kalla liten eller se till det där lilla extra! De kommer bli stora, mulliga och underbart gulliga hi hi! Jag kommer mer än gärna och kollar in dem längre fram! Kram

 3. Hanna:

  Krya på dig och hoppas inte du saknar de små förmycket, eller jo det kommer du nog göra. Iaf om du är som jag 😉

 4. Emma:

  Åh uscha för halsfluss! Hoppas den ger med sig snart!

  Kan förstå att du saknar dom där söta guldbollarna, men tiden går fort!

  sv: ja de lär dröja innan man kan ta härliga sommar foton igen. Men börjar undra var snön tagit vägen även om jag är tacksam om den håller sig borta! Haha

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: