Äntligen tillbaka!

Nu är det en vecka sedan jag satte mig vid datorn för att lägga upp en tävling i bloggen, och möts av att hemsidan under natten blivit hackad. En vit sida med Flashback skrivet med stora bokstäver i rött, en bild på en slaktad hund och länk till en porrsida. Som om inte det var nog, så hade någon även roat sig med att radera allt innehåll i bloggen. Alla sidor. Alla inlägg. Alla kommentarer. Fy fan vad jag grät.

Jag tog kontakt med supporten på One.com direkt, och igår fick jag ett glädjande mail där det stod att alla mina filer var återställda och att en backup fanns att hämta. Vilken lycka! Det hade jag knappt vågat hoppats på! Det var såklart lite strul med att genomföra återställningen, men nu är vi äntligen tillbaka! Vad som hänt sedan sist ska jag försöka sammanfatta lite kort…

Förra torsdagen var Lhines 35:e dräktighetsdygn, ett dygn som lockade hela 1726 besökare..! Det blev även Valters första dag på jobbet, och han var till en början inte helt nöjd och ropade efter uppmärksamhet när någon rörde på sig i byggnaden. I fredags gick det bättre, och sedan dess har han varit helt tyst. Duktig liten plutt!

I lördags körde jag och Thyra igenom momenten i lydnadsklass elit, och bestämde mig till sist för att vi skulle åka till Västervik och tävla under söndagen. Tävlingen gick dock inget vidare. Med två femmor blev det inte många poäng kvar, och när jag för första gången fick ta till dubbelkommandon i fjärren så försvann 1:a priset. Fånigt nära var vi, med 254.5 poäng. Thyra kan också hitta på tokigheter…

Sen under kvällen och måndagmorgonen mådde Thyra dåligt igen och fick inte behålla maten, men på tisdagen vaknade hon pigg, glad och hungrig. Det blev ingen vanlig tisdag, för då firade jag och Lenny vår 2-årsdag. Vi började dagen med en lång frukost som innehöll allt från ägg och bacon till yoghurt och frallor. Under eftermiddagen blev det bowling och sedan avslutade vi dagen med god hemlagad mat framför en film.

Igår var det en vecka sedan Valter kom hit, och imorgon är det dags för honom att åka hem. Nu ska han få sig ett bad så han är fin och luktar gott när Åsa och Andreas kommer och hämtar honom på jobbet. Idag har han fått klorna klippta och så har jag trimmat lite på öronen och halsen. Idag är det förresten Lhines 42:a dräktighetsdygn, så nu är det bara 3 veckor kvar till valpning! Magen sväller lite för varje dag som går…

3 november, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Äntligen tillbaka!”

 1. Sandra:

  Jätte kul att ni är tillbaka 🙂
  Synd bara att folk finner nöja att förstöra för andra :/

 2. Anna&Trion:

  Ja, GUD va skönt att det fanns att ställa till rätta! Det var ju nästan oväntat – men ibland behöver man lite medflyt!

  Har kollat tråden på flashback, och det är ju faktiskt ingen som tycker att det var ”roligt” när denne någon raderade ditt innehåll – det har ju faktsikt varit flera som klankar ner och tycker denne var en idiot och att det var jävligt onödigt. Tur att det är några smartare där inne…

  SKönt att du är tillbaka! 😀

 3. Nathalie och Ayax:

  Kul att du fick tillbaka i princip allting ändå! Kan förstå hur det känns att förlora allting, men samtidigt, urs vilken känsla!

 4. Anna o Juni:

  Skönt att höra, fy vad jag led med dig!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: