Siktet inställt på tävling

Jag har inte anmält oss än, men har bokat in en lydnadstävling i almanackan. Det är nästan 1 1/2 år sen jag och Thyra tävlade lydnad, så det har blivit en ordentlig paus. Kan inte påstå att jag saknat lydnaden speciellt mycket, och under det här året har vi ju varit fullt upptagna med freestyle. Men nu när vi istället har paus från freestyletävlandet så har lydnaden börjat kännas lockande igen.

Vi har provat på nästa alla moment, förutom gruppmomenten, och bara tagit det som en lek. Precis så som vi gjorde under våra fyra första tävlingsår, innan jag fick för mig att jag skulle peta i detaljer bara för att ”alla andra” gjorde det. Både väldigt korkat och onödigt eftersom att vi aldrig tränat så innan, och vad behövde jag peta i? Nej, nu kör vi vårat eget race utan millimeterprecision.

Idag hittade jag förresten dv-bandet med Thyras 314-poängsprogram i klass III. Någon som vill se?

2 oktober, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Siktet inställt på tävling”

 1. Kristin:

  Åh åh, jag vill se!!!!!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Va roligt! 🙂 Det låter precis som rätt inställning, det är så jag känner med rallylydnadn. Bara ha kul! Vi vill se. Och om tävligen inte är jätte långt bort skulle jag gärna komma och heja på er live, om vi inte är inbokade på något då. Vore ju jätte skojigt! 😀

 3. Annika:

  Jag vill se!!! 🙂

 4. Anna & Juni:

  Tack för grattis! Man ska följa sitt eget hjärta och göra det som känns bra för en själv. Lycka till!

 5. Sandra:

  Härligt att ni tänker tävla lite. Kan man inte få se lite filmer på er?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: