Så det kan bli

Om 1 1/2 vecka ska jag och Thyra göra HTM-debut! Jag vet inte riktigt vad vi har gett oss in på, men eftersom att tävlingen är på Linköpings hundungdom så kunde jag liksom inte låta bli att anmäla.

Innan jag anmälde oss kikade jag såklart igenom reglerna. I klass I räcker det med 1-3 positioner och två stycken har vi ju sedan länge. Självklart fotpositionen, och så positionen mellan mina ben (med nos och näsa åt samma håll). Det tillsammans med lite tempoväxlingar och övergångar, och musik, ska alltså kunna bli ett klass I-program.

För en gångs skull har vi inte musikproblem, utan i veckan bestämde jag mig direkt när jag hörde en låt på radion på vägen till jobbet. Så nu är det bara att göra ett program, typ. Inte riktigt lika enkelt som det låter, men nästan.

7 oktober, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Så det kan bli”

 1. L, Inja & Fendi:

  jodå, det är precis så lätt som det låter 😉 jag efteranmälde ju båda mina till en tävling dagen efter, bestämde låt halv tio på kvällen, hade typ början o nån rörelse i mitten planerad, tränade inget o sen in o köra 🙂 Inja kom på andra plats, slagen med 0.1 poäng. Fendi på 4:e plats. Båda med uppflyttningspoäng. Det kommer gå STRÅLANDE för er!! 😀

 2. Anna & Juni:

  Heelwork to Music? Kul!!

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Åhhh så kul! Den grenen är jag jätte jätte jätte nyfiken på. Det verkar himmla kul, men svårt.

  Det kommer gå toppen för er. 🙂

 4. Sussi:

  Vad roligt! Det kommer säkert att gå jättebra 😉 Lycka till!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: