Olidligt

Idag är det 3 veckor sedan första parningen, och Lhine är (förhoppningsvis) på dräktighetsdygn 21. Det blir ultraljud om 1 1/2 vecka, på dygn 32, för att se om det finns något där inne i magen. Det känns som en evighets evighet tills dess. Fy så nervös jag kommer vara, om inte Lhine visar några självklara dräktighetstecken innan dess.

Lhine har mått illa och spytt en morgon, har blivit matgalen, är lite frånvarande (när det inte handlar om mat) och sover mer. Men det behöver ju inte vara dräktighetstecken. Det kan ju bara vara tillfälligheter, och om Lhine inte hade varit parad så kanske jag inte ens lagt märke till förändringarna. Känslan säger ändå att Lhine är dräktig, men jag vågar ändå inte hoppas.

Jag skulle vilja snabbspola framåt i tiden och få ultraljudet gjort nu, och få se bönformade blåsor på skärmen.

13 oktober, 2011 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Olidligt”

 1. Annika:

  Håller tummarna för att det ska bli småttingar 🙂

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Jag förstår dig. Jag hatar att vänta, så jag skulle dö av en sådna olidlig väntan. 😉 Hoppas, hoppas du får se små bönor på skärmen.

 3. Ida:

  Hoppas hoppas att hon är dräktig.
  Håller tummarna.

 4. Johanna, Max & Java:

  Jag håller tummarna!

 5. Ingela, Zeb, Indy:

  Spännande! =)

 6. Jenny:

  Håller tummarna för att det blir Lhine-valpar denna gång! Blir nog något alldeles extra kul att jobba med =) Och självklart har jag röstat!

 7. Anna & Juni:

  Håller tummarna!

 8. Hanna:

  Håller tassar & tummar 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: