Nybadad


Thyra sitter i badkaret med balsam i pälsen.

Idag har Thyra fått sig ett bad i badkaret, och vi lyxade till det med både schampo och balsam. Har nog aldrig tidigare haft balsam hemma, men hundarna vann både och av märket Espree på freestyletävlingen i Karlstad. Att jag är ovan vid balsam märktes direkt, för jag råkade ta det först. Tyckte schampot hade lite konstig konsistens… och när jag läste på flaskan igen så hade jag ju tagit fel. Ha, ha.

Men, men. Nu är Thyra ren och fluffig, luktar jättegott och är alldeles len i pälsen. Jämfört med Lhine som är sträv och flottig… Thyra är även nyfriserad om tassar, öron och på halsen. Får bli lite finputs på jobbet imorgon där jag kan låna en borste, för hundarnas egna borstar är försvunna. En vet jag blev kvar i Kosta efter Club Showen tillsammans med Lhines utställningskoppel…

16 oktober, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nybadad”

  1. Nathalie och Ayax:

    Åååhh, jag har gått och funderat på att bada Ayax i dagar nu, men orkar inte riktigt… får väl bli när jag inte har nåt bättre för mig, men vore sjukt skönt att ge honom en ordentlig omgång med ett schampo jag fick till furminatorn som ska hjälpa att håret släpper, och sedan när han torkat gå en rejäl omgång och putsa av lite päls. Han lär ju inte bli snygg men det är ju iaf 1.5 månad kvar till stockholms hundmässa så det borde hinna bli ok till dess. 😛 Åh, får se om jag orkar göra något ikväll… 😛

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: