Lugn lördag

Stängde på jobbet igår, och var bjuden på en liten inflyttningsfest hos Nathalie och Ayax, så det blev verkligen att skynda hem för att slänga mig in i duschen och sedan svepa en grogg samtidigt som jag letade fram vettiga kläder och sminkade mig. Det blev en jättetrevlig kväll och vid 23.30 kom Lenny och hundarna och hämtade mig. Thyra hade inte varit helt nöjd de timmarna jag var borta, och hade gått omkring och jamat…

Imorse blev det en rejäl sovmorgon, för allihopa. Straxt innan 11 blev jag väckt av Thyra och Lhine. Tycker inte om att sova för länge, men det behövdes nog. Nu sitter jag i soffan och slappar med laptopen i knäet, och hundarna ligger och sover nöjt på golvet. Båda två har fått varsitt litet träningspass. Jag och Thyra har tävlingsmässigt kört igenom vårat HTM-program och Lhine har fått börja lära sig att putta igen kökslådor.

Planerna för resten av dagen är att ta en långpromenad lite senare under eftermiddagen och så blir det ett träningspass till. Thyra ska få träna på HTM-positionerna och Lhine ska få fortsätta där vi avslutade med lådstängandet.

15 oktober, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Lugn lördag”

 1. Anna&Trion:

  Go dag! Hade en sån i torsdags, sov också till efter 10, får smått panik med samtidigt så behövs det nog ibland… 😉

  Ska du starta HTM nu med THyra? Kul! =)

 2. Sandra:

  Ja, tanken är att vi ska testa HtM också 🙂 Redan imorgon är vi anmälda till Linköping men jag velar lite om vi ska åka eller inte, det är ganska långt att köra en måndagkväll och hallen verkar ju vara trång och med en massa pelare = svårt att få till programmet bra. Vi får se hur det blir.

 3. Terese:

  Slappa lördagar är grymt skönt:D Ni hann ju med mkt ändå!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: