HTM i regn

Igår kväll låg jag i sängen och lyssnade på min och Thyras HTM-låt ett par gånger och försökte klottra ner ett program på papper… men det gick inget bra alls. Kände att vi behövde träna till musiken och känna på takten och tempot. Så idag var planen att gå ut och röra oss till musiken direkt när vi kom hem från jobbet. Självklart möts vi av spöregn halvvägs hem, och samma fina väder hemma. Suck! Var inte jättesugen på att träna i regn, för mina stövlar verkligen suger upp vatten.

Men när vi kommit hem drog jag på mig regnkläderna och så gick vi ut och tränade. Thyra tyckte det var superkul att träna i regnet på den genomsura gräsplanen. Geggamojjan skvätte om henne när vi gjorde lekpauser och hon rusade omkring i stora cirklar. Träningen gick jättebra, så nu vet jag iallafall vilka positioner vi ska ha var. Nu måste jag bara torrgå ett par gånger utan Thyra för att se var vi ska göra övergångar och hur vi ska röra oss över planen.

10 oktober, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “HTM i regn”

 1. Caroline o. Lukas:

  Träna i regn är verkligen underskattat. Själv tycker jag faktistk det kan vara riktigt härligt så länge det inte blir svinkallt.

  Tack 🙂 Oja klart man känner igen henne. Slänger in röster då och då 🙂

 2. Linda & dogsen:

  Hihi ja! Och så firar vi igen på torsdag pga Tyra fyller två då. Hihi.

  Men oj, vilket super jobb du har gjort med dina hundar! De ser hur friska ut som helst! Trodde ju de var jakt golden. Liksom du förstår hur jag menar, alla vanliga golden är ju överviktiga och ser väldigt lata ut. Stort eloge till dig eller hur man stavas 🙂 Vart i Sverige bor du?

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Spännande, Lycka till! 🙂 Jag hoppas förstås på en film så jag får se hur ett snyggt Htm ser ut. 😉

 4. linnea:

  Vad roligt att ni ska köra HTM med. Tycker det kan vara rätt mysigt att träna i regn (så länge man är rätt klädd vill säga. ;))

 5. Quila o Ronja:

  Åh, vad ni är duktiga! Gör du programmet helt själv? Jaa, det kanske kommer en filmsnutt på det färdiga resultatet 😉
  Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: