Dubbla träningspass

Jag vet inte var jag fick energin ifrån, men jag passade iallafall på att utnyttja den. På lunchen idag tog jag en extra lång promenad på hundarna, och när jag ätit så gick jag ut och tränade ett par minuter med båda två. Med Thyra blev det 10 minuter HTM, och under tiden gick vår låt på repeat i mobilen. Thyra fick också höra låten idag, för jag hade på högtalaren.

Lhine fick köra igenom lite freestylerörelser. Hon var helt vild och galen, och det blev egentligen mest fel. Det var till och med svårt att bara sitta ner och vänta på instruktioner, för innan jag hann säga något så gjorde hon en snurr eller slängde sig in vid min sida. Bad jag henne sätta sig ner, då satte hon sig med tassarna i vädret. Hon tänker bara på mat och har inte tid att lyssna. Desto snabbare man gör ett häftig trick, desto snabbare kommer väl belöningen?

På eftermiddagen sen när vi kommit hem från jobbet blev det träning för båda två igen. Med Thyra blev det blandad träning med HTM, inkallning och rutan. Ett riktigt toppenpass, även om Thyra gjorde ett par fulingar och struntade i konskicket och försökte tjuva direkt till rutan. Får nog ta och placera om belöningarna lite, så konan blir lite mer intressant tror jag.

Lhine fick också träna lite lydnad. Fotgående, fjärrdirigering och så två rutskick. Hon hade full fokus genom hela träningspasset. Jobbade ordentligt i fotgåendet och gjorde fina fjärrskiften med bra tryck i. Det var full fart både till konan och rutan. Tjohej!

12 oktober, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Dubbla träningspass”

  1. Elisabeth:

    Haha, din beskrivning av hur Lhine gör när du säger sitt och sätter sig med tassarna i vädret – min brukar prova det också! Rätt gulligt men frustrerande efter ett tag ^^

  2. Mimmi&Benjy&Urax:

    skönt med träningsmotivation! 🙂 Skulle jag behöva 😛 men i morgon blir det väl lite agilityträning hade jag tänkt… =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: