Riktigt dålig tajming

Lhine hann väl i princip bara kliva innanför dörren så började Igor fjäska för henne och talade om att hon blivit ursnygg sen han såg henne sist. Satans jävla skit rent ut sagt! Det var den Göteborgshelgen. Om jag inte lyckats hitta en reservhundvakt innan, hur skulle jag då hitta det nu? Fasen också!

Ringde till Lenny och berättade att Lhine tydligen börjat löpa, och att det tyvärr kanske inte skulle bli något Göteborg. Som en ren chansning frågade jag om inte han kunde höra med sin lillasyster, även om det kändes kört eftersom att det är vanlig fredag med skola imorgon. Men vi hade tur! Emelie slutar tidigt imorgon och ville så gärna ta hand om Lhine.

Så nu är Thyra kvar i Hälla, och imorgon lämnar vi av Lhine hos Lennys föräldrar i Linköping innan vi fortsätter mot Göteborg!

8 september, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Riktigt dålig tajming”

  1. Annelie:

    Skönt med reserver, hoppas att ni får en toppen helg!

  2. Ingela, Zeb, Indy:

    Tur det ordnade sig!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: