Känslan hade rätt!

Bara en otingad hane kvar innebär att vi kommer försöka para Lhine i nästa vecka! Mamma sa lite skämtsamt att det blir ju mitt problem sen när jag har två valpar, men att den otingade hanen inte skulle få ett hem inom 18 veckor oroar mig inte alls.

Jag har ju haft två lånevalpar tidigare, och de fick jag ju inte behålla speciellt länge. Thyras halvsyster Regna, Höstglädjens Weathertop, fick hänga med oss på äventyr en vecka sommaren -07 innan hon flyttade. Sen under sommaren -08 fick jag låna Regnas son Tango, Höstglädjens Raindancer, ett par dagar. Så speciellt långvariga har inte lånevalparna varit…

13 september, 2011 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Känslan hade rätt!”

 1. Johanna:

  Grattis nu håller vi tummarna för en lyckad parning med!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Va härligt, hoppas parningen går bra så fina Lhine får bli mamma <3

 3. Anna:

  Åh va kul! =)

  Jaså ananas, nej det var nytt! Det ska jag kolla upp och prova!
  Jaha, det hade jag ingen aning om, att det bara fick vara 35 tecken. Irriterande om man verkligen hittar det p e r f e k t a namnet och så är det för långt! 🙁

 4. Jeanette, Sly & Maya:

  Kul att det blir parning, håller tummarna att allt går bra & att du snart få njuta av små Lhine-bebbar:) Ha dé gott!!!

 5. Johanna, Max & Java:

  Vad roligt!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: