Det närmar sig!

Att Lhine verkar glömt bort att hon skulle börjat löpa för två veckor sedan har inte gjort någon besviken. Istället har jag och mamma valt att inte ens påminna henne, då hon gärna får vänta med löpet så länge hon kan. Nu väntar hon nog inte så länge till, men jag hoppas att hon inte börjar löpa förrän tidigast söndag så att jag och Lenny kommer iväg till Göteborg på fredag. Thyra och Lhine ska vara i Hälla, och mamma vill inte få hem en löptik…

Sen så vill ju mamma att Bacill-valparna hinner flyga ur boet innan det är dags att försöka para Lhine. Just nu är det två pojkar som är otingade, men det är ju en vecka kvar till leverans så tills dess måste de ju ha fått egna hussar och/eller mattar. Det hoppas vi på iallafall.

7 september, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Det närmar sig!”

  1. Annelie:

    Håller tummarna att Bacillvalparna flyttar så Lhine kan bli mamma!
    Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: