Tävlingssugen

Sitter här och funderar på om jag ska anmäla Thyra till en dubbeltävling i freestyle. Tvekar lite grann då det är mycket möjligt att Anita Axelsson kommer att döma. Vad hon tycker om hundar som skäller fick ju jag och Thyra erfara på tävlingen i Linköping, där vi blev av med en hel poäng på utförandet… Jag vill tävla, men inte åka 25 mil och eventuellt missa uppflyttningspoängen med någon fjuttig marginal på grund av avdrag för skall. Svårt val!

9 augusti, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Tävlingssugen”

 1. Agneta, Kim o Eros:

  Klappar i händerna åt ert suveränt fina program. Så kul att se! Ni är skitduktiga o Thyra är så härlig där hon dansar omkring.

 2. Lisbeth:

  Ni ser jättefina ut och så himla glad Thyra är. En ren fröjd att titta på erat härliga program.

 3. Anna&Trion:

  Förstår den kluvna känslan. Verkligen inte kul om man får avdrag för skall och missar uppflpoängen när man åkt 25 mil. Å andra sidan, tror du verkligen det? Det gick ju bra sist- Visst., du fick avdrag, men ni klarade ju ändå uppflyttningspoängen!

  Tycker nog du ska satsa. Anta att allt går bra så har ni ju FSD II efter den dagen =)
  Plus att jag får träffa och se er 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: