Klotter och plotter

Sitter här med världens röra framför mig, men snart ska det nog bli ordning på allt. På papprena som ligger huller om buller på skrivbordet så har jag ritat upp styckena, skrivit upp längderna på varje stycke, hur länge vi får ha HTM-positioner, listat upp vilka rörelser Thyra kan, vilka rörelser och kombinationer vi vill ha med i programmet och börjat placera ut rörelser i de uppritade styckena. Det är pilar här och pilar där, så jag hoppas att jag själv kommer ihåg vilka rörelser som ska flyttas upp och ner i listan sen när jag skriver rent programmet på ytterligare ett papper.

Förresten, tack alla ni som försökt hjälpa oss och kommit med en massa låtförslag!

18 augusti, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Klotter och plotter”

 1. Maria, Rocky & Malte:

  Fotograf är redan fixat!

  Nervös tror jag inte jag kommer bli, mina utställningsnerver är rätt coola 🙂

 2. Nathalie och Ayax:

  Spännande! 🙂

 3. Josefine Busk:

  Spännande att se vad slutresultatet blir. Blir ju säkert superbra och ni kommer strååla på plan!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: