Kalla fötter

Burr! Klockan är 20:22 och jag har precis varit ute och tränat med både Thyra och Lhine, barfota.

Båda tjejerna var jätteduktiga. Lhine har börjat ta i och bli snabbare i sina rörelser nu när hon har börjat förstå vad jag vill, samtidigt som hon känns väldigt samlad. Med Thyra körde jag igenom programmet så som jag ritat upp det, små bitar i taget. Det gick bättre än väntat, men jag måste nog ändra lite här och var så vi får smidigare övergångar. Jag vill helst inte ha ”hack” i programmet.

Thyra får en extra guldstjärna i kanten efter det här träningspasset, för hon gav inte ett endaste skall!

18 augusti, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Kalla fötter”

  1. Johanna:

    Hejaheja! Film på Lhine får INTE dröja för länge 😀 Jag och Edda är mycket, MYCKET nyfikna 🙂

  2. Anna & Juni:

    åh – en tyst hund! Skulle jag vilja ha i agilityn 🙂

  3. Anna&Trion:

    Spännande! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: