Sovande dansprinsessa

Under sena eftermiddagen debuterade jag och Thyra i freestyleklass II. Usch, så nervös jag var innan. Kändes inte så väl förberett med tanke på att jag valde låt förra tisdagen. Träningen har ju dessutom känts mer dålig än bra.

Vi kom iallafall till start, och fick uppflyttningspoäng! Idag var domarna dock inte helt överrens om att vi skulle bli uppflyttade, då den ena bara gav oss 7.2 poäng på utförandet. Tack och lov fick vi högre av den andra domaren, så slutpoänget på utförandet blev 7.65. Puh!

8.1 + 8.2 hade vi på utförandet, fram tills att Thyra började skälla i programmet. Då försvann en hel poängenhet! Ojdå… Jag kommer inte ihåg var hon skällde, men kan tänka mig att det var framåt slutet när hon backade baklänges mot mig.

Tror Thyra skällde sig igenom samma rörelse på samtliga starter i klass I, och på vår andra tävling skällde hon sig igenom två tredjedelar av programmet… Då var jag nervös för avdrag! Det vanligaste är att domarna inte ger avdrag för skall, om det inte stör hundens arbete, så idag hade vi lite otur. He, he.

Efter öppning på jobbet och flera timmars nervositet känner jag mig nu som världens tröttaste, och gladaste och nöjdaste! Skriver mer imorgon. Natti, natti!

15 juli, 2011 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Sovande dansprinsessa”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Gratis, till bästa dansmamman! 🙂 Skönt att läsa att även du blir nervös, trotts era flera års tävlingserfarenheter. Då är det inge fel på mig med andra ord, som också är sjut nervös innan vi går in på planen. 😉 Lägg upp en film med nya låten och programet, vi vill se! 😀

  Svar: Jag ska se om Lenny kan filma oss någon dag 🙂 Någon filmning på tävlingen blev det tyvärr inte eftersom att det regnade.

 2. Terese:

  Ett jättestort grattis!! Blir kul att (förhoppningsvis) få se film:)

  Svar: Tyvärr, ingen film den här gången.

 3. Hanna:

  Stort grattis 🙂

 4. Sarah, Pippi & Wilda:

  Grattis!

 5. Annelie:

  GRATTIS!

 6. Nathalie och Ayax:

  Stort grattis till andraplatsen och uppflytt igen! 🙂 Ni är grymma!

 7. Edda:

  Grattis Grattis till min dansanta Mamma! Ingen film såg jag, men vilken låt blev det? 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: