Snurrvägran

Jag och Thyra körde igenom vårat klass 2-program till musik idag igen, och det gick ju inget vidare. När vi skulle snurra tillsammans, så ville inte Thyra snurra överhuvudtaget. Hon gick ett kvarts varv, men inte mer. Hon ville fortsätta med sin krabbgång, som vi tränat på en stund innan.

Det var ändå tur att problemet, som kändes som en katastrof, hände precis just då, för vi var på hundungdom och tränade och hade bland annat Nathalies ögon på oss. Hon kom snabbt med en plan B ifall att samma situation skulle uppstå på tävling. Blir det ingen snurr så fortsätter vi med krabbgången istället. Bättre med en miss och en utebliven rörelse, än att det blir ett stopp i programmet där jag står och viftar och tjatar.

12 juli, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Snurrvägran”

 1. Mamma:

  Kul att du tydligen äntligen har hittat en låt,men vad blev det?

 2. Nathalie och Ayax:

  Skulle behöva hitta egna plan Bs till hela mitt program…. 😛 hahah

  Tror det blir super på fredag! 🙂

 3. Anna o Juni:

  Shit jag skulle aldrig klara av att vara spontan under ett freestyleprogram, lydnad är lättare 🙂

 4. maria:

  SV: Då får man kolla upp det, tack för tipset :-)!
  kram från mig
  /maria

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: