Just nu

Valpning pågår ute i Hälla.

Jag hade tänkt åka ut och hjälpa till och vara valpmorska direkt efter jobbet, men då var allt lugnt. En halvtimme senare hade det kommit två hanar. Det var inte många minuter jag hann vara hemma och fundera, innan jag bestämde mig för att sätta mig i bilen igen. Börjar jobba 06.15 imorgon och är ju som jag tidigare nämnt en sån där som behöver sova när jag ska jobba, men en valpning vill jag ju inte missa!

Nu är valparna fyra, två hanar och två tikar. Bara nio-elva stycken till som ska ut…

21 juli, 2011 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Just nu”

  1. Emma o Sasha:

    Myyyysigt!! Bra att det är fredag imorgon så du hinner sova ikapp i helgen =)

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Åhhh va kul! 🙂 Hoppas hoppas allt går bra med ALLA valparna och Bacillen. Massa Lycka till! Klart du ska vara med på valpningen, det hade inte jag heller velat missa om jag var du 🙂

  3. Cissi & Diva:

    Oj jösses, det var verkligen många valpar. Hoppas alla mår bra och att det hela fick fint 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: