En skabbräv mindre

Lhine har fällt ett tag nu, och ser rent ut sagt förjävlig ut, och de senaste dagarna har Thyra jobbat hårt med att få samma look. Det inte bara yr om henne, utan hon släpper stora tussar. Idag, efter nästan en hel veckas ledighet, så blev det en rejäl borstning av båda två på jobbet. Lhine lämnade inte så mycket päls, för hon är ju nästan helt kal, men om Thyra bara rasade det. Herregud, hon såg inte klok ut. Jag gjorde ett gott försök att få det att se lite bättre ut genom att klippa till rufset och tufset… men till slut så ringde jag till mamma och frågade om jag fick raka Thyra.

Jag hade räknat med att mamma inte skulle gilla min idé, men det var helt okej, så det blev rakapparaten! Det blev ingen helrakning, utan snarare en halvrakning. Ner till bröstknappen, ner till frambenen och ner till hasen, så hon har päls fram, på benen, svansen och under magen. Jättevackert ska jag väl inte kalla det, men hon fick lite hjälp på traven med fällningen. He, he.

14 juli, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “En skabbräv mindre”

  1. Emma o Sasha:

    Haha du måste ju ta en bild på Thyra så vi får se den nya frisyren..

    Sv: KOKT LEVER? Det lät om möjligt ännu äckligare än blodpudding..:P Men vad gör man inte för dogsen?

  2. Ingela, Zeb, Indy:

    Mäh, en bild tack! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: