Mera, mera, mera!

Efter dagens lilla träningspass här hemma med konskick och dirigeringsapportering så ville Lhine ut och träna mer! Hon blev helt tokig när vi kom in. Hoppade på mig och sprang till dörren. Kul!

Jag hade ställt ut fyra konor, som dum-zätat, som vi gjorde skicken emellan. Provade även sneda skick mellan kon 1 och 4, och tvärtom, och Lhine tittade inte ens åt kon 3. Varvade mellan att springa ut och belöna vid konan och att låta Lhine få springa runt och ta belöningen hos mig.

Avslutade sedan med fyra dirigeringsapporteringar, där Lhine fick göra konskicken 2-3 gånger med belöning vid konan innan jag dirigerade henne vidare mot apportbockarna. Först tre apporteringar åt vänster, och sedan den sista åt höger. På den sista var suget självklart åt vänster, men hon sprang åt rätt håll direkt på min dirigering.

17 maj, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Mera, mera, mera!”

  1. Anna&Trion:

    Men FY va tråkigt! Visste inte att ni hade haft det så 🙁 Knäppa människor, antar det bottnar i avundsjuka och missunnande av annans framgång.
    Skönt att höra att ni är tillbaka nu. O som jag skrev innan: du är en inspirationskälla och ”idol” för många!

    Tråkigt att det ska vara så långt till freestyletävlingarna… vi har Linköping, ca 30 mil, som närmast. Eller ja, om inte Karlstad har en om året vill säga 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: