Tokigt, tokigt, tokigt, tokigt, tokigt…

Idag har det blivit träning här hemma på gräsplanen utanför. Vet inte hur många gånger jag fick ropa ”Tokigt!” och låtsas vara jättelycklig över att jag vunnit Lhines belöning. Det gick alltså inget vidare!

Vi tränade, eller försökte iallafall träna, fritt följ och tempo in med metallapporten. Jag fick till slut ge upp med båda momenten. Kändes inte rätt att gå in utan att det blivit rätt, så i fria följet backade jag till ett steg. Längre än så kunde vi inte gå, då släppte hon blicken direkt. Metallapporten vräkte jag iväg tillsammans med fri-kommando, och då blev det galoppsteg in som jag kunde belöna.

Tog ut Thyra efteråt, och vad vi tränade vet ni väl redan..? Det blev bara ett kort pass, med lite frontarbete. Svårt, klurigt men samtidigt väldigt roligt att träna. Nu har vi faktiskt börjat kunna röra oss några centimeter åt vänster… Thyra tycker det är så häftigt när hon lyckas få till det och gör rätt!

5 april, 2011 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: