Öppet hus

Då var den här arbetsdagen slut, och jag ligger nerbäddad och trängs med Thyra i hundarnas säng på jobbet. Jag har varit på jobbet sedan 06.00 imorse, och när jag räknade ut att den här arbetsdagen skulle bli 15 timmar lång, så bestämde jag mig för att fråga cheferna om det var okej att jag sov över efter Öppet hus eftersom att jag öppnar imorgon igen.

När dagishundarna fått sina eftermiddagspromenader var det full rulle här. Jag fick ansvaret att ordna med frågor till tipspromenaden, och det var lättare sagt än gjort. Frågorna skulle skrivas för hand, och jag kan verkligen inte skriva rakt, så först fick jag göra raka ränder på ett papper att ha under tipspromenadslapparna. Började skriva med blyerts, men då blev allt för litet. Med en halvtjock tuschpenna blev det bättre! Att komma igång med frågorna var lite halvtrögt, men jag fick ihop tio frågor och en utslagsfråga till slut!

Utslagsfrågan var att gissa Thyras ålder i år, månader och dagar…

Jag och Thyra stod för kvällens första uppvisning, som kändes lite sisådär. Fick uppvisningen filmad, och det såg ju mycket bättre ut än jag trodde, trots att jag inte skötte mig riktigt. Thyra däremot, var kanonduktig! Istället för att trava runt mig i början, så gjorde hon gulliga galoppskutt. Idag lyckades jag hålla reda på mina ben så jag inte snubblade över henne, men backade istället ut henne åt fel håll…

Vad jag pysslade med under uppvisningen vet jag inte riktigt. Jag var otydlig mot Thyra och bjöd inte alls in publiken. Istället för att sträcka på mig och titta upp mot publiken emellanåt så hade jag blicken i marken eller på genom hela programmet. Mina armar glömde jag bort emellanåt också, så de bara hängde och slängde. Nej, någon utstrålning från mitt håll blev det inte idag.

Bra tävlingsträning blev det iallafall, och det var väldigt nyttigt för mig att själv få se hur det såg ut!

28 april, 2011 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Öppet hus”

  1. Jonna & Svante:

    Bra att Thyra skötte sig bra under uppvisningen! Men bra att du blev filmad så att du vet vad du ska ändra på till nästa gång! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: