Arg som ett bi

– NEEEEEEEEEJ! FÖRSVINN!

Dörren öppnas och en medelålders kärring ropar lamt på sin hund…

– HA INTE HUNDEN LÖS OCH ENSAM UTE! DET HÄR ÄR TREDJE GÅNGEN NU! NÄSTA GÅNG SLÄPPER JAG MINA HUNDAR PÅ DIN FÖR JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

Inte en reaktion. Kärringen står som förstenad och bara tittar på mig och får inte fram ett ord.

Nu ikväll var det tredje gången som den där jack russeln kom farande ut mot mina hundar. Första gången hann vi knappt närma oss huset när den kom farande runt knuten. Då stannade den dock precis vid tomtgränsen. Andra gången hann vi passera, och hunden gjorde utfall längs med staketet som går längs ena sidan av tomten. Halvvägs över knuffade jag tillbaka den in med foten.

Den här gången hann vi inte passera innan hunden kom vrålande från baksidan, och fortsatte ut på gatan. Eftersom att den vrålade i god tid, hann jag göra mig beredd att vråla minst lika högt och försöka få stopp på den. Jack russelln blev väldigt överraskad och stannade av, och när matte kom ut på framsidan och ropade på sin otrevliga hund så smet den in på baksidan igen.

15 april, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Arg som ett bi”

 1. Emma:

  ibland måste man säga ifrån ordentligt!

 2. Anna & Juni:

  Grr! Irriterande hund, men det mest irriterande är ju hundägare som inte har koll på sina hundar!

 3. Sandra:

  Ett smitningssäkert staket är det minsta man kan begära. Nästa gång kanske den inte har sån tur att den träffar dig och dina hundar utan en arg hund el än värre, en bil… Bah!

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Fy fasen vad jag hatar sådana dära dårar!!! Som har hundarna lösa och noll koll. ” Nej man han är inte farlig”. Ussh och fy!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: