När är när som helst?

Jag vet inte hur länge jag har sagt att Lhine kan börja löpa när som helst… I början av december när vi anmälde oss till Lotta Linusson-helgen den 2-3 april var jag iallafall orolig att det skulle kunna närma sig valpning då. Nu börjar jag istället bli lite nervös för att hon kanske inte har hunnit löpa klart tills dess. Varenda promenad får jag påminna Lhine om att vi inte går och nosar, och det är ett himla styr när det ska kissas! När som helst verkar verkligen kunna vara när som helst. Idag, imorgon, eller om ytterligare några veckor.

23 februari, 2011 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “När är när som helst?”

 1. Elin me grabbar:

  Då får vi hoppas att hon kommer igång snart.. Undrar om de beror på den kalla vintern att så många verkar dröja på det. Ja blir tokig!

 2. Titti:

  Åh, jag känner igen problemet! Vi trodde tiken skulle börja löpa i mitten av december då hon började bli mer intresserad av kissfläckar och mindre uppmärksam. Men icket, hon höll inne på det enda till i början av februari!

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Vilken härlig bild, på fina Lhine! 🙂

 4. Jonna & Svante:

  Hehe..hon drar verkligen ut på det! Hoppas att ni inte kommer missa kurser i alla fall!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: