Ny hund på en lunch

Igår och idag har jag använt min lunch till att trimma en av våra dagishundar, en goldentik på 9 år som aldrig blivit trimmad tidigare… Hennes matte kom in i behandlingsrummet en morgon när jag stod och klippte Lhine, och frågade om inte jag kunde klippa hennes hund också när jag hade tid.

Jag hann inte riktigt färdigt igår, men matten var jätteglad över sin fina nytrimmade hund med ett otrimmat öra och otrimmad hals. Idag blev det att snygga till det otrimmade örat och trimma ner halsen. Jag hann färdigt, blev nöjd och hittade en riktigt fin hund under den gamla slitna, krulliga pälsen!

Vilken skillnad det blev, och nu ser hon både mycket yngre och fräschare ut!

11 januari, 2011 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Ny hund på en lunch”

 1. Ia:

  Vill se bilder ju;)

  SVAR: Tyvärr, har inte tagit några.

 2. Eva, Troja & Mira:

  Förstår att det gjorde skillnad… nästa gång får du ta bilder;)

 3. Jonna & Svante:

  Kan tänka mig att det gjorde ganska stor skillnad! 🙂

 4. Lina:

  Va roligt 🙂 Man ser verkligen stor skillnad på när hunden är vältrimmad! Vi har en chinese crested powder puff så de är MYCKET pälsvård här 😛 Försöker trimma honom själv, men uppfödaren har gjort de en gång till mig bara för att visa =)

 5. Gunela:

  Vilken service ni har på dagiset 😉

 6. Nikita - Hundra hundar och annat trams!:

  Åh, jag skulle också vilja lära mig att trimma… Det hade varit roligt. Jag gillar ju att pyssla med hundarna annars, de flesta brukar fråga ”undrar om det är skönast för Kita eller för hunden” när jag borstar och pillar och klipper klor och har mig. ;P

 7. Torsten:

  Jag funderar också på att gå och bli trimmad, vore kul med lite förändring!

 8. Torsten:

  Svar: jag är inte helt hundra, men nånting med lite attityd. Kanske snagga allt utom huvudet och nacken så jag kan göra en tuppkam?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: