Sjukskriven

För lite mer än en månad sen var Lhine jättehalt när hon hoppade ur bilen. Några av er kanske kommer ihåg att jag skrev om det. Då tittade och kände Eva på Lhine och hittade en väldigt spänd muskel i högra låret. Efter koppelpromenader och massage så blev Lhine bättre, men jag släppte nog lös henne alldeles för tidigt för nu hon visat hälta igen emellanåt.

Idag fick Eva titta på Lhine igen, då jag börjat få lite smått panik över hur min trasiga hund ska kunna få bli hel igen. Den här gången hittade Eva något fram också. Höger framben har börjat bli stelt för att Lhine lägger över vikten från bakbenet när hon har ont. När Eva drog med fingrarna längs ryggen kröp det i skinnet på Lhine, vilket alltså inte är ett tecken på att det är skönt. Inte ett dugg oväntat så var muskeln i högra låret väldigt spänd igen/fortfarande.

Nu blir det koppelpromenader och så ska jag massera henne två gånger om dagen. Utöver det så kommer Lhine även att få magnetfältterapi. Hon fick en behandling idag på 3 x 8 minuter, som kommer upprepas imorgon och på fredag. Det sätter fart på blodcirkulationen, så kroppen blir av med gamla slaggprodukter och annat skit. Lhine reagerade på behandlingen direkt, och hade lite svårt att ligga still i början, och under avslappningsprogrammet såg hon helt drogad ut. Blir intressant att se vad hon säger imorgon när hon ska få lägga sig på mattan igen.

27 oktober, 2010 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Sjukskriven”

 1. Linda,Minus,Olle:

  Hoppas hon blir bra snart!

 2. sofie:

  Håller tummarna att hon blir bra igen fort!

 3. Ann-Sofie:

  Vi skickar stora Krya på sig kramar <3

 4. Lovisa, Inja & Fendi:

  Stackars Lhinen.. Krya på sig!

 5. Zandra, Lova & Lystra:

  Hoppas hon blir bättre snart.
  Krya på sig från oss! <3

 6. Carin:

  Ajdå, hoppas hon kryar på sig snabbt!!

 7. Anna&Trion:

  Usch, det finns inget värre än när de blir sjuka eller skadade.
  Hoppas Lhine kryar på sig fort och att det hjälper. Låter effektivt det där med magnetfältterapi, det lilla jag vet om det 😉

 8. Evelina:

  Tråkigt med Lhine men jag tycker sånt här är så intressant! Berätta gärna mer om hur det går och funkar.

  Givetvis håller vi tummar att hon inte blir mer trasig nu utan vänder och blir hel.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: