Färdigparat

Idag åkte jag och mamma tillbaka till Hållsta igen för att se om Thyra och Tino kunde få till en andra parning, och det kunde dom. Thyra var lös idag när Lena och Tino kom gåendes, och hon kastade sig över honom direkt. De fick såklart fara omkring och busa en stund, och idag var de uppe på bakbenen båda två och brottades. Parningen gick sedan snabbt och lätt, så lite mindre än en timme från att vi parkerat bilen var vi på väg hem igen.

Nu är det bara att vänta ett par veckor och se om magen börjar växa. Jag kommer inte hålla på och mäta och väga henne, för då går allt bara långsammare. Förhoppningsvis kan vi ge ett glatt besked till Lena (och några till) om ungefär 4 veckor.

11 september, 2009 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Färdigparat”

 1. Carin:

  Härligt med en så glad och positiv Thyra som gärna vill bli parad. Väntar med spänning dom följande veckorna 🙂

 2. Nina:

  Tack :)Vad skönt att parningarna har gått bra, ska bli spännande de här nu 😀
  Ha det

 3. Emma:

  åhhh va spännande med puppilurisar!! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: