Herr okomplicerad

De första 17 timmarna med Tango har varit väldigt smidiga. Lhines värld verkar ha rasat samman medan Thyra har accepterat sin lillebror och tycker det är helt okej när han vill ligga och sova hos henne. Natten var lugn, och jag blev inte väckt förrän 07.00. Då var det inte ens Tango som väckte mig, utan ljudet när skyliften som står utanför startades. Då bad jag mina hundar ligga kvar där dom låg, klädde på mig och sen gick vi ner på gården allihopa för morgonkisset.

Vid 9-tiden åkte vi iväg så att jag kunde lägga ett spår till Lhine. Hon verkar som sagt inte helt nöjd med att ha en valp i flocken, så när vi skulle gå bort till spåret protesterade hon ordenligt och sprang tillbaka till bilen. Vet inte om hon kanske fick för sig att jag skulle binda upp henne i skogen och sedan lämna henne där, och låta Tango ta hennes plats? Jag gick iallafall och hämtade henne vid bilen, och sen när hon fattade att hon skulle få spåra så blev hon sitt vanliga jag igen. Skönt!

Sträcka 1, vinkel 1 och sträcka 2 gick som på räls. Vid andra vinkeln lät jag henne få gå lite fortare, och då tappade hon bort sig och fick leta ordentligt för att hitta tillbaka till vinkeln. När hon väl kom rätt syntes det väldigt tydligt på henne, och sedan var det raka spåret till slutpinnen. Sträcka 1 gick förresten genom ett rådjurs sovplats. Där gjorde Lhine bara ett kort stopp och snodde åt sig lite bajs innan hon fortsatte framåt.

Strax efter att vi var hemma igen så var det dags för mig att åka och hämta hundmat. Då fick Thyra och Lhine stanna hemma, och att åka ensam längst bak i bilen sa inte Tango så mycket om. Det kom något ljud från honom lite då och då, men han säger saker nästan hela tiden när han är vaken.

15 september, 2009 | 12 kommentar »

12 kommentarer till “Herr okomplicerad”

 1. Lotta och Crespo:

  Vilket underbart kort!!

 2. Jennie & Exxa:

  Åh så söta!!

 3. Linda,Olle,Minus:

  Fy va söt!

 4. Maria:

  Så söt bild!

 5. Thina o hundarna:

  Instämmer med dom andra. Thyra fick en bebis direkt efter parning. Hon ser väldigt nöjd ut.

 6. Lovisa, Inja & Fendi:

  en sådan fantastisk liten varelse <3

 7. sofie:

  vilken sötnos!

 8. Emma:

  hihi tack 😛 japp, språngmarsen är en del av inkallning m ställande 🙂

 9. Caroline o. Lukas:

  Hi hi vilken liten sötnos 🙂
  Lukas kommer nog vara lite som Lhine nrä vi skaffar valp igen – en nykomling, istället för bara jag..?! 😉

 10. Johanna och Sting:

  så mysigt!

 11. Karro och King :):

  Oj så söt bild 🙂 Du har verkligen många fina bilder i din blogg hela tiden, kul 😀

 12. Johanna & Majken:

  Åh vilken söt bild! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: