En liten familjeträff


Lilla Thyra i mitten med döttrarna Lhine t.v och Soda t.h.

Idag under kvällen hade jag och Nilla bestämt träff på Linköpings brukshundklubb. Hon har anmält Soda till en lydnadstävling, och då vill ju jag så klart försöka hjälpa dom så gott jag kan. Vi körde igenom klass I så att jag fick se hur allt såg ut, och det är egentligen bara lite smådetaljer som det behövs putsas på. Jag hoppas vi hinner träffas något i nästa vecka och kan träna tillsammans.

Jag hade tänkt köra ett ordenligt pass med Lhine innan jag skulle kika på Soda, men det var ett underbart tvärstopp i Linköping så det tog en hel timme att ta mig fram till brukshundklubben. Ett bra 20-minuterspass blev det iallafall, med först några konskick och sedan skick från en annan kon till rutan. Provade att köra helt utan target idag, och det gav blandat resultat. Fast det som är så roligt med Lhine är ju att om det blir fel så provar hon något nytt när vi gör om, istället för att haka upp sig.

1 september, 2009 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “En liten familjeträff”

 1. Nilla och Soda:

  Tack för hjälpen idag:) Bilden blev ju jättefin:)

 2. Johanna, Hilda & Edda:

  Tre härliga tjejer 🙂

 3. Lotta och Crespo:

  Fin bild på ”lilla” Thyra med sina ”stora” döttrar… =)

 4. Linda,Holly&Vilde:

  Vad fina dom är!

 5. Linda,Olle,Minus:

  Hoppas det går bra för de på tävlingen. De var ju duktiga när jag såg de en gång innan sommaren:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: