Det blev en tredje parning

På väg hem från Goldendagen igår ringde jag mamma för att höra vad hon tyckte om att åka upp till Combine en tredje gång. Hon hade inte tid att följa med isånnafall, men vid de två tidigare parningarna har mamma bara stått bredvid och sen hjälpt till och stöttat hundarna vid hängning, så jag hade inget emot att åka själv. Mamma ringde till Lena, och vi var så välkomna.

Jag och Thyra var fortfarande vid bilen, för jag behövde byta om till stövlar då det var väldigt blött i gräset, när Lena och Tino kom gående längs vägen och Thyra som blev tokig av att se honom i fredags blev helt hysterisk igår. Lydiga Thyra fick jag hålla i ordentligt i halsbandet tills de kom fram bakom husen.

Som rubriken redan avslöjat så blev det en tredje parning, men nu får det vara slut på det roliga – för roligt har Thyra och Tino verkligen haft.

Här kommer en bild från igår, fotad av Annelie.


BIS-1 LPI LPII LPIII LPELIT SLCH FINLCH Höstglädjens Golden Dream
BIS-2 SVCH Migobeli’s Mighty Martin

14 september, 2009 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Det blev en tredje parning”

 1. Annette:

  Grattis till kanon placering igår med dina fina tjejer!! Då förstår jag varför ”Ruben” pep och betedde sig som en idiot!!! Inte lätt att vara kille med en så attraktiv tjej alldeles inom räckhåll…
  Kram kram

 2. Jennie & Exxa:

  Spännande!
  Och stort grattis till fina resultat!!! 🙂

 3. Terese & Gus:

  Kul att parningarna gått så bra, spännande att se vad det blir av det hela:) STORT GRATTIS!!! TILL BIS!! Häftigt!!:D

 4. Anna o Askott:

  Tack!
  GRATTIS själv till BIS1!!!
  / Anna

 5. Lovisa, Inja & Fendi:

  hehe, tur att ”Martin” där bakom inte var en kåtbock 😛

 6. Annika:

  Grattis till fint resultat och till en förhoppningsvis lyckad parning. Vi håller tummarna att det kommer ett gäng små sötnosar så småningom. Kul att följa det precis som förra gången!
  /Annika

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: