VALPAR FINNS FÖR LEVERANS I VECKA 1

Torsdagen den 12:e november födde Thyra sin andra och sista valpkull på Höstglädjens kennel. Det blev 4 hanar och 3 tikar som blir leveransklara under den första veckan i januari 2010. Förväntningarna på valparna i den här kullen är mycket arbetsvilliga hundar med ett härligt tempo, som kommer passa till bland annat lydnad, jakt och bruks. En hund för dig som är intresserad av att både träna, tävla och kanske ställa ut.
 
Pappa till valparna är Combine Nintendo. Tino är en ung, pigg och trevlig hane av lite mindre storlek. Han jakttränas och är utställd med CK i junior- och unghundsklass och har även blivit placerad i bästa hanhundsklass. Tino bor hos sin uppfödare på kennel Combine, och på deras hemsida 
kan ni ser mer av honom och hans släktingar. Där hittar ni bland annat hans halvbror, mor och morfar – som alla har 1:a pris på jaktprov.
 
Thyra och Tino är väldigt typlika, och med den här kombinationen hoppas vi kunna bevara Thyras härliga arbetsvilja och även den goda exteriören. Vi har inte velat välja det ena framför det andra, utan vill att valparna ska ha förutsättningarna att bli trevliga allroundhundar med mycket go’ i. 
  
Vid intresse av en Thyra/Tinovalp, eller för mer information går det bra att kontakta mig eller Nettan på Höstglädjens kennel. Mig når ni på sandra@tomik.se 
och Nettan når ni på telefonnummer 0121-22212, alternativt hostgladjens@hotmail.com.

Combine Nintendo  FRCH LUCH INTUCH
 Taram Du Bois De La Rayere
 FRCH LUCH VDHCH INTUCH
 Beeangee Jumping Jack Flash
 INTUCH
 Alibren Mon Cheri Avec Stanroph
 SU(U)CH
 Combine Flames of Fantasy
 Stanroph Sandboy
 SV-01 Combine Daylight
LPI LPII LPIII
LPELIT SLCH FINLCH
Höstglädjens Golden Dream
 Goldenlines Eternity Fire  Gleaming Amberville
 Goldenlines Taste of Eternity
  Höstglädjens Tigeröga   Sundazzle’s Embassador
 SVCH Wintergold’s Eldkorn