Det var bara värmen

180528

Om någon funderat på hur det har gått med Thyra så kan jag med stor lättnad säga att hon mår bra. Igår struntade jag i att ta en morgonpromenad med hundarna och innan jag åkte till jobbet sa jag till Lenny att han inte behövde gå ut med dom. Det var strålande sol och inte ett moln på himlen, precis som i lördags. Jag tog en promenad med dom vid 22-tiden istället, och Thyra travade på som vanligt.

Idag har jag varit ledig och provade att göra som vanligt, och låta hundarna få sin morgonpromenad i samband med att Evelina skulle lämnas på förskolan. Det gick bra på vägen dit, men sen var det för varmt för Thyra. Jag har förstås funderat på varför hon gått och blivit värmekänslig så plötsligt, men som jag skrev så gick vi ut senare än vanligt i lördags och nu kommer ju värmen tidigare om dagarna än för två-tre veckor sedan.

Jag får börja anpassa promenaderna efter tid och väder helt enkelt.

28 maj, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Det var bara värmen”

  1. Annika i Lindby:

    Thyra är en äldre dam.Jag har alltid älskat värme, men nu när jag är äldre, mår jag dåligt.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: