En lya för två

En av sponsorgåvorna från Agria var som jag redan nämnt en hundbur, och när Anna provade en av dom så kröp Thyra in hos henne. Thyra ser helt klart mer nöjd ut över Annas sällskap än med mitt, men på de nedre bilderna så var det jag som trängde mig in hos Thyra och närkontakt ska helst ske på hennes villkor. Hon ligger till exempel inte kvar i sängen särskilt länge om jag säger att hon får komma upp, men om hon själv väljer det så kan hon ligga där hela natten.

Vi tog inte med någon bur hem efter landslagsträffen, då de inte räckte till alla och vi inte bor så långt ifrån lagret i Skänninge. Jag håller dock tummarna för att vi också få en bur snart, för den är helt klart smidigare än den jag har nu. Den får det visserligen plats två hundar i, men den är tung och stor att bära på och släpar liksom i marken om jag har armarna rakt ner. Buren från Agria är mycket lättare, plus att det finns en axelrem att fästa i den!

22 april, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En lya för två”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Hihi, så söta vi är allihopa 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: