Vård av hund

Jag skulle egentligen jobbat idag, men imorse ringde jag till jobbet och sa att Rhiva var dålig och att jag behövde vara hemma med henne. Rhiva var duktig och sa till inatt när hon behövde gå ut, men imorse var hon fortfarande ynklig och riktigt dålig i magen. Dessutom kom det ut bitar av det hon ätit.

Dagen har varit lugn och Rhiva har inte gjort nummer två sedan tidigt imorse. Hon har fått gå på majsvälling- och morotspurédiet även idag, men efter kvällsmaten var hon hysteriskt hungrig så nu har hon fått ytterligare en portion majsvälling med en fjärdedel av sin dagsranson med mat. Enligt henne själv så höll hon ju på att svälta ihjäl, och det vill jag ju inte att hon ska göra.

Inatt eller imorgonbitti lär jag ju märka om magen tålde det eller inte…

27 december, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vård av hund”

  1. Gunela:

    Stackaren! Kör du inte med vitt ris kokt i massor av vatten, minst 40 m och i slutet lägger du i några block billig vitfisk (brukar köra med sej). Lite salt i. Dessutom Prokolin – brukar gå över snabbt då.
    Hoppas att hon kryar på sig snabbt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: