Svårt, svårt, svårt


Undrar vad jag gör med fingret?

Att på två dagar förlänga Lhines HTM I-program med en minut var inte speciellt svårt, men att göra det samma med hennes HTM II-program var ju inte lika lätt. Inte lätt alls. Det är sex nya bitar som ska till, och jag har en idé om den första samt de tre sista… men de två där emellan. Borde inte vara så svårt kan man tycka, men jag sitter fast!

Position fem har vi bara med en gång i en riktning, så den kanske vi skulle behöva ha med lite mer i en annan riktning, men det är ju hennes sämsta position. Det ökar ju variationen, men kan ju dra ner på både utförande och planering…

22 juli, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Svårt, svårt, svårt”

 1. Anna @ Rocktassar:

  Uh va jobbigt det är när man fastnar. Jag fastnade i FS-programmet förra veckan men till slut slängde jag in en HTM-postion…

  Har du med pos 9/10 i programmet?

  Jäkligt snygg bild! Fast fingret… haha !

 2. Anna @ Rocktassar:

  Svårt, men hur lång sektion är det då ungefär som du ska fylla?

  Jag försöker träna in pos 7 på Ludde nu inför nästa program. Men han blandar ihop med front. Han börjar få positionen ganska bra, förutom att han är 2-3 dm för långt bak….

 3. Anna @ Rocktassar:

  Ja jag kommer nog också vara tvungen att ha handtecken (men ditt är inte så tydligt väl – handen ligger väl bara på höften?), men även om jag har handen där nu så vill han gärna gå ett par dm ”bakom” pos för att se mig – tror verkligen han förväxlar med front. Jag är tydlig med kommandot, och än så länge är vi på vanligt gå-inläning (jag bakåt). Men f*n va svårt det är att lära in en del pos, de liksom vara fastnar och vill inte lossna. Mellan och mitt känns ju mer som trix. Har fått till en någorlunda snygg ”2” nu, dock med handtecken.

 4. Anna @ Rocktassar:

  *bara

 5. Anna @ Rocktassar:

  Ja, absolut – men jag börjar få ett nervöst sammanbrott och vill gärna (för min skull) träna hela programmet – och så blir det sådär dumt. Men nu ska jag tänka till! 😉

  Nej, har inte kört target. Borde kanske testa det! Kör ju endel planka annars till stegförflyttnignarna i fot, front, work, men har inte använt den till det här. Kanske vore nåt! Eller musmattetarget?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: