Städhunden Lhine

Nån gång i vintras tänkte jag lära Lhine att städa. Vi kom inte längre än att Lhine fick hålla i en leksak över en kartong, och så belönade jag när hon släppte leksaken i kartongen. Sen dog det ut…

Häromdagen tänkte jag att vi skulle fortsätta där vi slutade, så jag letade fram en kartong och plockade ihop några leksaker som jag slängde ut på köksgolvet medan Lhine satt och tittade på. Satte mig sedan på golvet och placerade kartongen mellan Lhine och mig. Visade med handen och gav Lhine kommando att plocka upp en leksak. Lhine snodde snabbt åt sig en leksak och bokstavligen kastade ner den i lådan. ”Så! Får jag godis nu?!?”.

När hon fått en godisbit gjorde hon samma sak igen, igen och igen. Jag blev glatt överraskad hur lätt det gick, och Lhine tyckte det var superkul. Fast det är klart, kan hon lägga en kloss i ett litet hål på DogBoxen så borde det kanske inte vara så svårt att lägga en leksak i en stor kartong.

11 oktober, 2011 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Städhunden Lhine”

  1. Quila o Ronja:

    Man blir lätt lite snopen, att dom är så smarta och lättlärda.
    Måste vara kul, när du gjort hela programmet själv.

  2. Emma o Sasha:

    Fränt! Det där ska Sasha också få lära sig.. =D Och en DogBox känns som något man måste ha hemma, vart har du köpt din?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: