Välkommen hem Ahril!

Vid 8-tiden imorse var det äntligen dags att åka till Hälla för att hämta Höstglädjens Child Of Golden Dreams, Ahril!

Lenny kunde inte få ledigt idag, så det blev en ganska snabb hämtning eftersom att han skulle åka till jobbet vid 13.30. Efter att alla papper var skrivna och svansen blivit klippt så hoppade vi in i bilen och rullade hemåt. Jag kom ihåg hur det gick när vi åkte hem med Nhora, som spydde så fort bilen blev stillastående, så idag täckte jag hela baksätet och mig själv med lakan och handdukar.

Resan hem gick hur bra som helst. Ingen oro och inga spyor! Thone och Nhora var med i bilen, och när vi parkerat här hemma så fick de nosa på Ahril medan jag höll henne i famnen. Vi gjorde ingen grej av det när vi kom in, utan släppte bara ner Ahril. Thone verkade acceptera Ahril direkt, medan Nhora var lite mer fundersam.

Vi hade köpt med oss mat på vägen, så vi satt ute på tomten en stund. När Lenny åkte till jobbet så gick vi in, och Ahril gick och lade sig och sov. Evelina och jag kröp ner i sängen och tittade på film, och jag somnade en stund. Jag kommer ihåg att jag blev helt slut under Nhoras första dagar här hemma, så det kändes som att det var bäst att passa på att vila medan Ahril sov.

Det blev en väldigt lugn första dag, med vila i sängen eller slappande ute på tomten.

Thone verkar som sagt tycka det är helt okej att Ahril har flyttat in här, medan stackars Nhora tycker att hon är jätteäcklig. Hon dreglar och ser lite halvt förskräckt ut när Ahril vill hälsa på henne. Nhoras min när hon upptäckte att Ahril bajsat på hennes gräsmatta, oslagbar!


Vad är du för en äcklig liten sak? Du stinker!

12 augusti, 2020 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Välkommen hem Ahril!”

  1. Karin:

    Hon är så underbar din lilla Ahril !
    Coolt namn också, passar henne jättefint och ovanligt!
    Vår Emma är likadan, gillar inte små busvalpar som skall stöka och bita överallt på henne, då flyr hon upp på dyn-lådan och lägger sig, där kommer de inte åt henne.
    Njut nu riktigt av henne när hon är så liten, jag har nästan glömt hur gott en liten valp luktar…..

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: