Thones valpar 6 dagar

Idag var det äntligen dags att åka ut till Hälla och hälsa på Thone och valparna. Trots att valparna fortfarande bara är små korvar så har de vuxit massor! Dom gör ju inte mycket annat än äter och sover, men ändå kan man sitta och titta på dom i timmar.

Jag fick äran att försöka väga valparna idag. Deras första vägning faktiskt. Natten/morgonen då de föddes kändes det inte så viktigt att väga dom, och sen under dagen var jag eller mamma hos Thone hos valparna hela tiden och alla blev snabbt runda och fasta i kropparna.

Här kommer deras vikter;
Hanarna: 818 g, 864 g, 888 g, 890 g.
Tikarna: 787 g, 840 g, 850 g, 928 g.

22 februari, 2019 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Thones valpar 6 dagar”

  1. Anki Risberg:

    Helt underbara småttingar???

  2. Annika i Lindby:

    ÅH,Så valpsugen jag blir!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: