Vad ska vi hitta på nu?

181105
En bild från sista tillfället på apporteringskursen hos A-C Bengtsson. Thone på väg in i full fart från söket.

Tävlingen i lördags blev min och Thones sista tävling för i år. Det känns lite sisådär att avsluta tävlingsåret med två 1:a priser i lydnadsklass I, och ha ett kvar för att få titeln LDI, men samtidigt så ser jag dom som två bonusar som jag är riktigt glad och stolt över!

Värmen i somras förstörde våra träningsplaner helt och hållet, och sedan tog det ett tag innan vi tog tag i lydnaden ordentligt. När jag hade planerat in ett par tävlingar så blev jag tvungen att byta helger på jobbet, och nu inför helgens tävling så hann vi knappt träna. Som sagt, jag får se våra två 1:a priser som en bonus!

Nu väntar ett långt, långt tävlingsuppehåll. Jakten på det där sista 1:a priset får vänta till nästa sommar, för planen är ju att Thone ska paras under sitt kommande löp!

Vad vi ska hitta på fram till dess vet jag inte riktigt. Jag är inte så bra på att träna bara för att träna, utan behöver ha ett mål. Ibland behöver jag till och med anmäla till tävling innan vi känner oss klara, för att jag ska lägga i en extra växel och ta oss framåt. Det vore väl kanske alldeles perfekt att ta tag i stadge- och passivitetsträning, nu när det liksom känns lite onödigt att satsa på något…

5 november, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: