Lycklig Thone idag igen

180922-3
Framåt.

Efter jobbet idag gick vi ut på en promenad allihopa, och så blev det lydnadsträning med Thone. Kameran fick följa med också och Lenny tog ett par bilder på mig och Thone. Vi tränar oftast själva och då blir det inga bilder, så det känns kul att ha några stycken nu. Bilder säger ju mer än ord, och på bilderna i det här inlägget syns det hur roligt Thone tycker det är med fotgående!

Förutom fotgående så tränade vi förstås rutan, och det gick kanonbra idag med. Det kändes till och med som att Thone hade ett större sug ut till rutan idag när vi ställde upp mot den. Lenny fotade Thone när jag gick ut och ställde mig på targeten, och vilka grimaser hon gjorde!

180922-2
Bakåt.

180922-1
Åt vänster. Lite styrhjälp med handen för att hon inte ska vara för artig och flytta på sig för mycket.

22 september, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lycklig Thone idag igen”

  1. Erika:

    Kul med lite foton ifrån träningen ?
    Blogginläggen blir mer levande o roligare med bilder.

    Fin hund ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: