Grattis Thyra på födelsedagen!

180727

För 14 år sedan föddes en fantastiskt hund. Idag firar hon sin födelsedag uppe i himlen. Jag hoppas hon har det bra, inte saknar mig för mycket och att det finns en massa harar och ekorrar att jaga. Det var nästan som att Thyra föddes lydig och hon fick nästan alltid gå lös, men harar och ekorrar kunde hon knappt låta bli.

Jag hade tänkt lägga in ett par favoritbilder på Thyra i det här inlägget, men det var för svårt att bara välja några stycken. Det finns så många fina bilder på Thyra, bilder med glada minnen. Istället fick det bli en bild från vår sista kväll tillsammans.

Grattis på födelsedagen Thyra! Vi saknar dig. Vi tänker på dig.

27 juli, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: